Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Batman Superman ellen száll harcba

Mozinet
2003.09.09. 12:03
A Batman és a Superman szuperhős-filmsorozatok a Freddy Vs. Jason sikerének köszönhetően újabb részekkel bővülhetnek. A korábban már tervbe vett Batman Vs. Superman újra előtérbe került, a film biztos sikeréhez azonban Batman-t és Superman-t is új mozikalanddal szeretnék megerősíteni a köztudatban.

A Intimidation Game alcímmel ellátott ötödik Batman-epizód forgatása jövő év elején kezdődik. Hogy ki játssza a sötét lovagot az elvileg a hét folyamán derül ki, de azt máris elrendelték, hogy a filmnek 2005-ben feltétlenül a mozikba kell kerülnie. A forgatókönyvön a Penge-sorozat írója, David S. Goyer még azért dolgozgat.

A Warner Bros. vezetői Superman legújabb mozifilmjét is szeretné minnél előb összedobni. A projekthez az egyszer már megkörnyékezett McG-t szeretnék ismét megnyerni rendezőnek. A Variety szerint a Charlie angyalai rendezőjét érdekli az ajánlat, de szerződést még nem sikerült kötni vele.