Árpád
-2 °C
4 °C

Bence Ottó a Hungarofest Kht. ügyvezetője

2003.09.11. 15:21
Bence Ottó pályázatát tartotta a legmegalapozottabbnak Hiller István kulturális miniszter a Hungarofest Kht. vezetői posztjára beérkezett pályázatok közül. A külföldi és hazai nagyrendezvényeket szervező kht. ügyvezető igazgatói posztjának betöltésére júliusban írt ki nyílt pályázatot a minisztérium. Az augusztus 10-i határidőig harmincnégyen pályáztak.

Bence Ottó 38 éves, két diplomával rendelkezik, három nyelven beszél, az elmúlt hónapokat ösztöndíjasként a berlini Freie Universitäten töltötte. Neve ismert a kulturális közéletben: alelnöke volt a Szépírók társaságának, főszerkesztője Magyarország első multimédia magazinjának, a Yucca-nak, szerkesztője több kulturális tévéműsornak.

A külföldi kulturális évadok megszervezésén túl kulturális marketingcentrummá, és egyben a magyar művészeket külföldön is menedzselő intézménnyé alakítaná Bence Ottó az NKÖM tulajdonában álló Hungarofest Kht.-t.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?