Etelka, Aletta
3 °C
4 °C

Zombikra támad a motoros banda Antal Nimród filmjében

2003.10.21. 16:11
Antal Nimród a napokban fejezi be első nagyjátékfilmje, a Kontroll hangkeverését, de már a következőre készül, melyben motorosbandák és zombik küzdenek egymással az űrben. A rendező a filmterve mellett a novemberben mozikba kerülő Kontroll című filmjével kapcsolatban is várja a kérdéseket kedd délután 6-tól a ParaRádióban.

A rendező és első filmjének, a Kontrollnak a főszereplője, Csányi László a Szódában beszélgetnek a jelenlevőkkel kedden délután 6-tól. A beszélgetést a neten a ParaRádió oldalán lehet követni.

A Corvin mozis premierre, november 18-ra készül el a Kontroll vadonatúj kópiája. November 20-ától lesz a mozikban. "Művészmozikban és multiplexekben egyaránt." A BKV-ellenőrök reális, misztikus világáról készült thriller "zseniális stáb" és "zseniális színészek" közreműködésével készült. Az augusztusi tesztvetítés után rövidítettek néhány jelenetet és Antal a végeredményt tekintve elégedett: "Imádom!"

"Azokat is imádom, akik Magyarországon támogatják a filmkészítést"- tette hozzá a film társproducereként is jegyzett rendező, aki, miután az MMK nem támogatta az utómunkálatait, a tv2-höz és a Szerencsejáték Rt.-hez fordult pénzért.