M'orális show a Trafóban

2003.11.21. 17:32
A Cukor és a Vakuum Tv hagyományait továbbfejlesztő irodalmi kabaréműsorral jelentkezik a Trafó november 24-én. "Az est főszereplője a Szavak Embere, pontosabban a nyelv virtuózai: írók, költők és színészek, akiknek mindennapi kenyerük a nyelv.

Az est kérdése Tristan Tzara, a dadaista művész állítása: a gondolat a szájban születik?" - írják a programról a szervezők.

A fellépők közt dizőzként tündököl majd a Térey János, Peer Krisztián és még sokak által megénekelt fiatal költőnő, Karafiáth Orsi és az antidíva, Ruttkai Bori.

Vendégek, Kemény István (bújócska szakértő és költő), Mészáros Sándor (Kemény István szakértő és kritikus), Harcos Bálint (mészárlás és Karafiáth Orsi szakértő), Vágvölgyi B. András (haditudósító és távolkelet-, new age-ügynök), Till Attila (repülés katasztrófa szakértő, kettős ügynök), Garaczi László (urban varrior) Vajdai Vilmos (zene, virtuális varázsló), Vallai Péter (felolvasó).

Dizőzök: Ruttkai Bori (Specko jedno zenekar), Karafiáth Orsi (Electrik Boogie Kommandó), Bárdos Deák Ági ( kontroll csoport, sziámi, ági és fiúk), Kari Györgyi (ági és fiúk).

Lesznek még polgári engedetlenkedők, akik játszanak a tűzzel és akik megjárták a nevadai sivatagot, abban is a burning man fesztivált ( yes future szakértők).

Polgári engedetlenség szakértő: Kőszeg Ferenc.

film: Burning Man Fesztivál és 1 Toepler-film a rosszról, a mégrosszabbról és a lehető legrosszabbról (fsz.: Garaczi és Toepler). Az este Ruttkai Bori és a specko jedno koncertjébe fullad.

M'orális élvezetek II avagy "A gondolat a szájban születik"
szerkesztő: Bárdos Deák Ági 2003. november 24. 20h
Jegyár: 700 Ft