Britney Spears csak tizenegyedik az amerikai slágerlistán

MTI
2004.01.23. 10:41
A Billboard magazin legfrissebb 200-as albumlistájának szenzációja, hogy az OutKast hip-hop duó visszavette az első helyet Josh Groban popsztártól, aki az 5. helyre csúszott, Britney viszont csak lassan araszol fölfelé.

Az OutKastnek most - a szezon után - elég volt 97 ezer eladott lemez a győzelemhez. Az atlantai OutKast-fiúk már másokat is letaszítottak korábban a trónról. Így Grammy-díjra is számíthatnak. A Speakerboxxx/The Love Below című nagylemezükkel már hatodszor vezetik a listát. A 17 hete piacon lévő korongból eddig 3,4 milliót adtak el.

A második helyre a hatodikról Sheryl Crow: The Very Best of lemeze lépett 73 ezres eladási számmal. A The Diary of Alicia Keys albumból 69 ezer fogyott. Továbbra is népszerű még a No Doubt együttes kislemezeinek válogatása (7.).

Britney Spears kicsit feljebb araszolt a listán a 16-ról a 11. helyre az In The Zone című negyedik albumával. Mindössze egy új lemezt találunk az élmezőnyben, azt is csak a 12. helyen: WWE Originals címmel 17 előadótól egy válogatást.