Usher lenyomta az amerikai slágerlistáról a rappereket

MTI
2004.05.13. 15:59
A legfrissebb amerikai slágerlista élén újra az R and B sztár Usher Confessions című albuma áll, megelőzve a rapperek D12 World című nagylemezét. Usher korongjából ezúttal 267 ezer darab fogyott, ezzel az eladási száma meghaladta a hárommilliót, igaz hatszor volt listavezető.

A detroiti rappereknek az elmúlt heti több mint félmillió eladott CD-jük után most meg kellett elégedniük 197 ezres példányszámmal. Prince Musicology-ja kibérelte a 3. helyet, majd ismét egy rapper jön, Petey Pablo a Still Writing in My Diary: 2nd Entry című munkájával.

Továbbra is remekül tartja magát (5.) a kanadai Diana Krall, a billentyűs dzsesszkirálynő a The Girl in the Other Room című csodálatos albumával, amelyet ezúttal 97 ezer amerikai vitt haza. A rockzenét a Top 10-ben a Hoobastank banda képviseli a The Reasonnal, a 91 ezres eladási szám a 6. helyhez volt elég. Anyák napja két lemezt is visszahozott az élmezőnybe, Norah Jones Feels Like Home-ja a 8., míg a "mama kedvence" Josh Groban Closer című albuma a 9. helyre kúszott fel a 18. pozícióról.