Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szívműtétet hajtottak végre David Bowie-n

MTI
2004.07.08. 20:17
Szívműtétet hajtottak végre Hamburgban a neves angol rockzenészen, David Bowie-n - jelentette a Hamburger Morgenpost csütörtökön. Az újság értesülése szerint a június 26-án az alsó-szászországi Scheesselben tartott fellépése után Bowie orvosi kezelésnek vetette alá magát, s kénytelen volt lemondani európai koncertkörútjának további állomásait. Az első diagnózis szerint az 57 éves énekesnek a vállában becsípődött egy ideg, ez okozta a fájdalmakat. Valójában azonban - írta az újság - Bowie panaszait a szíve egy verőerének heveny elzáródása okozta.

A hamburgi Szent György kórházban végrehajtott műtét során egy ballonkatéter segítségével értágító szerkezetet ültettek be a zenész szervezetébe: ez hivatott lehetővé tenni a vér szabad keringését az érintett verőéren át. A rocksztár a hét elején elhagyta a hamburgi kórházat.