Jolán
2 °C
4 °C

Courtney Love kórházban

MTI
2004.07.10. 16:08
Kórházba került szombatra virradóra New York-ban Courtney Love amerikai rock-énekesnő néhány órával azután, hogy elfogató parancsot adtak ki ellene.

Love ügyvédje szerint a rocksztár állapota kielégítő, és cáfolta azokat az értesüléseket, melyek szerint rosszulléte bármilyen "szernek", sérülésnek lett volna köszönhető, valamint azt is, hogy öngyilkosságot kísérelt volna meg.

A 10 éve öngyilkosságot elkövetett Kurt Cobain özvegye ellen június 8-án emeltek vádat garázdaság és kábítószer-birtoklás miatt, de az énekesnő nem jelent meg a Los Angeles-i bíróság előtt, hanem inkább New Yorkban ünnepelte meg 40. születésnapját.

Courtney Love-ot 55 ezer dolláros óvadék ellenében helyezték szabadlábra, miután bántalmazta egyik volt barátjának és menedzserének, Jim Barbernek, jelenlegi társát, de pénteken meg kellett volna jelennie a tárgyaláson. A bíró szerint az énekesnőnek nem volt elfogadható mentsége távollétére és az elfogató parancs mellett a letartóztatása esetén fizetendő újabb óvadékot 150 ezer dollárra emelte.

Az énekesnő ellen kábítószer-birtoklás miatt is eljárás van folyamatban, miután tavaly októberben ugyancsak Barber otthonában letartóztatták, amikor drogos állapotban tört-zúzott. Courtney Love ez ügyben elismerte bűnösségét, de, hogy ne ítéljék el, vállalt egy önkéntes elvonókúrát.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?