Judit
3 °C
7 °C

Roger Moore fia lehet az új James Bond

MTI
2004.07.13. 16:17
Geoffrey Moore a hírek szerint hamarosan apja, Roger Moore nyomdokaiba léphet James Bond szerepében: a Sun című londoni lap szerint legalábbis az ifjabb Moore már bekerült a jelöltek szűkebb körébe.

Újra az 51 éves Pierce Brosnannak kellett volna a 007-es ügynököt alakítania a 2005. novemberében bemutatandó új filmben, de a vele folytatott tárgyalások zátonyra futottak, s korábbi hírek szerint őt állítólag már túl öregnek tartja a szerephez a producer.

A 76 éves Roger Moore 37 éves fia már találkozott Barbara Broccoli producerrel, de vetélytársai között van Clive Oven, Hugh Jackman és Jude Law is.

Az ifjabb Moore eddig csak három jelentéktelen filmben szerepelt, viszont életmódja alkalmassá teszi James Bond szerepére: több igen drága londoni vendéglő tulajdonosa, a gazdagok és szépek életét éli.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?