Postán keresztül váltják vissza az elmaradt Minnelli-koncert jegyeit

MTI
2004.07.27. 19:05
Az elmaradt Liza Minnelli-koncert jegyeinek visszaváltására az érintettek igényeiket írásban, névvel, címmel és a belépőjegy sorszámának megjelölésével postai úton tegyék meg a Movies and Fashion Kft. címére - közölte a cég ügyvezetője kedden. Kérik a jegyvásárlókat, hogy a visszaváltási igényeket augusztus 15-ig juttassák el a jegyen is megtalálható címre, ami a kft. székhelye - mondta Bona Ágnes.

Hozzátette: már többen is visszaváltották jegyüket. Akik eddig írásban jelentkeztek, azoknak folyamatosan váltják vissza a belépőket. Azért választották ezt a módot, mert egyrészt többen kíséreltek meg visszaváltani tiszteletjegyeket, vagyis ingyenes belépőket, másrészt így elkerülik azt, hogy a vásárlóknak sorba kelljen állniuk - közölte a Movies and Fashion Kft. ügyvezetője.

A belépők ára 10-35 ezer forintig terjedt, ám csak néhány száz belépő kelt el. Sajtóhírek szerint a csekély érdeklődés miatt nem jött el Budapestre Liza Minnelli, aki helyett Bonnie Tyler adott koncertet július 10-én a Kisstadionban. Az ügyben a rendőrség csalás gyanúja miatt nyomoz.