Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Postán keresztül váltják vissza az elmaradt Minnelli-koncert jegyeit

MTI
2004.07.27. 19:05
Az elmaradt Liza Minnelli-koncert jegyeinek visszaváltására az érintettek igényeiket írásban, névvel, címmel és a belépőjegy sorszámának megjelölésével postai úton tegyék meg a Movies and Fashion Kft. címére - közölte a cég ügyvezetője kedden. Kérik a jegyvásárlókat, hogy a visszaváltási igényeket augusztus 15-ig juttassák el a jegyen is megtalálható címre, ami a kft. székhelye - mondta Bona Ágnes.

Hozzátette: már többen is visszaváltották jegyüket. Akik eddig írásban jelentkeztek, azoknak folyamatosan váltják vissza a belépőket. Azért választották ezt a módot, mert egyrészt többen kíséreltek meg visszaváltani tiszteletjegyeket, vagyis ingyenes belépőket, másrészt így elkerülik azt, hogy a vásárlóknak sorba kelljen állniuk - közölte a Movies and Fashion Kft. ügyvezetője.

A belépők ára 10-35 ezer forintig terjedt, ám csak néhány száz belépő kelt el. Sajtóhírek szerint a csekély érdeklődés miatt nem jött el Budapestre Liza Minnelli, aki helyett Bonnie Tyler adott koncertet július 10-én a Kisstadionban. Az ügyben a rendőrség csalás gyanúja miatt nyomoz.