Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bérgyilkosokkal került összetűzésbe Tom Cruise

Index
2004.07.28. 16:20
Tom Cruise egy szigorított börtönben FBI-ügynökök felügyeletével gyilkosokkal készült fel legújabb filmjéhez, a Collateral - A halál záloga című thrillerhez, amiben profi bérgyilkost alakít - adta hírül a UIP Duna Film.

Tom egyetlen elítélttel sem maradhatott négyszemközt a legkeményebb alvilági ítéletvégrehajtókat őrző intézményben.

Tom Cruise egyébként először alakít rosszfiút. A Collateral - A halál záloga története szerint nagyszabású maffiaper készül Los Angelesben. Hogy az eljárás mégis kisebb szabású legyen, a maffia megbízza legjobb bérgyilkosát, hogy intézze el az öt koronatanút. A derék szakember el is indul, és a könnyebbség kedvéért túszul ejt egy fekete taxisofőrt (Jamie Foxx), akit kényszerít, hogy egyik gyilkosság helyszínéről a másikra fuvarozza. A rendőrség és az FBI a nyomukra akad, megkezdődik a versenyfutás az idővel, miközben különös játszma bontakozik ki gyilkos és leendő áldozata között.