Judit
2 °C
7 °C

Országos Bárzongorista verseny

MTI
2004.09.20. 16:13
A tavaly versengtek először az ország legjobb bárzongoristái az Országos Bárzongorista verseny keretében. A tavalyi verseny döntőjének résztvevőiről a Filmmúzeum portéfilmet készített, néhányan pedig fellépési lehetőséghez jutottak a kapolcsi fesztiválon, a Volt Fesztiválon és a Vidor Fesztiválon, az öt különdíjas Művész műsora megjelent CD-n.

A versenyt idén is megrendezik. Jelentkezni személyesen a Roland márkakereskedőknél, a Roland ZeneGalériában (1137 Budapest, Radnóti utca 9.) vagy postán a Roland East Europe Kft. címére (2046 Törökbálint, DEPO, Pf.: 83.) küldött hanganyaggal (lehetőleg CD-n vagy kazettán) lehet.

A jelentkezők egy szabadon választott és egy kötelező művel nevezhetnek. A művek felvételekor semmilyen technikai kiegészítő (pl.: dobgép, kíséretautomata, SMF) haszánálata nem megengedett, a szervezők csak a kétkezi zongorajátékot fogadják el.

Jelentkezési határidő: 2004. október 15.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?