Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bridget Jones a londoni robbantások miatt aggódik

MTI
2005.08.05. 10:06
"Mark Darcy eltitkolja az érzelmeit, Daniel nem más, mint egy férfi prosti"- ezekkel a mondatokkal kezdődik a filmekkel világhírűvé vált szingli, Bridget Jones legújabb naplója.

Ezt Helen Fielding, az előző naplók szerzője árulta el egy londoni sajtóértekezleten, amely a készülő mű bejelentésére szolgált. Bridget Jones, az egyedül élő, "szingli" lány, aki időközben kultuszikonná vált, nők ezreinek mindennapjait tükrözi vissza, most visszatért a cikk-íráshoz, mint ahogy 10 évvel ezelőtt elkezdte. Bridget folytatja a küzdelmet az életével, a szerelmeivel, a kalóriákkal, és benne lesznek a naplójában a londoni robbantások miatti aggodalmai is - olvasható a Vecernji List című zágrábi lapban. Bridget figurája hús-vér alak, továbbra is vergődik Mark és Daniel között, dohányzik, iszik, de új élethelyzetbe kerül - tette hozzá sejtelmesen Fielding.