Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Pénteken nyit a Művészetek Völgye

MTI
2006.07.28. 09:38
A Művészetek Völgye programsorozatban július 28. és augusztus 6. között hat faluban, 74 helyszínen, 1.025 programon 3.300 művész lép majd fel.

A hat Balaton-felvidéki településen - Kapolcs, Monostorapáti, Öcs, Pula, Taliándörögd és Vigántpetend - összesen mintegy 170 koncerten, 60 színházi előadáson, 30 filmvetítésen, 80 kiállításon, mintegy 100 gyermekműsoron vehetnek részt az érdeklődők. Moldvából és Gyimesből 50 tagú csángó tánccsoportot és népzenészeket várnak. Kuriózumnak számít majd az is, hogy a Krétakör Színház a taliándörögdi - már használaton kívüli - műholdadó-vevő állomáson tart Ufóbázis címmel előadásokat.

A pénteki 16.30 órai megnyitót követően Kapolcson például koncertet ad a katolikus templomban a Custos Consort együttes, a Malomszigeten a szentesi Horváth Mihály Gimnázium ex-drámatagozatos diákjai rendeznek utcaszínházat, a Malompart vendéglő Jazzszínpadán pedig a budapesti Jazzpression és az orosz Volkov Trió lép fel.