Aliz
6 °C
14 °C

Adam Freeland is fellép a Szegedi Ifjúsági Napokon

MTI
2006.07.28. 14:04
A Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) szervezői százötven koncertet ígérnek négy nap alatt a látogatóknak. A fellépők között nem kisebb sztárok, mint a Transglobal Underground, a Toy Dolls, The Tarantinos, a Covenant vagy Adam Freeland, Tom Novy illetve Jerry Ropero neve is szerepel.

Mindemellett a hazai könnyűzenei élet krémjem a Kispál és a Borz, a Belga, az Anyma Sound System, a Neo, a Colorstar, a Hiperkarma, a Pannonia All Stars Orchestra, a Heaven Street Seven valamint a Zagar is fellép.

A SZIN-re a bérlet elővételes ára 7500 forint, így a 150 koncert egyenként ötven forintba kerül. Az augusztus 23-án kezdődő fesztiválra jegyeket a Ticket Express és a Ticket Portal országos hálozatánál lehet vásárolni, továbbá Szegeden a Szegedi Ifjúsági Házban és a Belvárosi Mozi pénztárában.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?