Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Pénzhiány miatt elmarad a fonyódi fesztivál

MTI
2006.07.28. 14:12
Elmarad az idén a Nyári fesztivál Fonyódon, a rendezvényekre szánt pénz ugyanis másra kell. A korábbi tervek szerint vasárnap kezdődőtt volna a kulturális programsorozat, amelyet ez évben a tizennegyedik alkalommal rendeztek volna meg. A város vezetése szerint nem úgy alakultak az ez évre tervezett bevételek, ahogy korábban számolták, ezért volt szükség a rendezvényekre elkülönített forrás megvonására.

A döntésről a programokat szervező művelődési ház munkatársai két héttel a fesztivál kezdete előtt értesültek. Azóta, nem kevés munkával és magyarázkodással sikerült elérniük, hogy a már jó előre leszervezett, de elmaradó események után ne kelljen kártérítést, és egy 400 ezer forintos számla kivételével a már lefixált számlákat kifizetniük.