Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Netregényt indított a Centrum Párt

MTI
2002.02.27. 15:31
"Napjaink regénye" címmel netregényt indított a Centrum honlapján. A netregény - amelyet Siposhegyi Péter ír - a www.centrumpart.hu címen érhető el az interneten. Az utolsó rész a választás napján, április 21-én kerül fel az oldalra.

A regény egy átlagos magyar értelmiségi, Só Dezső életét mutatja be. Só Dezső - mint az emberek túlnyomó többsége - szinte semmilyen módon nem vesz részt a közéletben, a politikában. Azzal van elfoglalva, hogy mi lesz vele holnap, lesz-e munkája, megélhetése, ám egyszer csak átéli a "változás napját", és ettől kezdve hirtelen új értelmet nyer az élete. A közlemény szerint a regény különlegessége, hogy maga a szerző sem tudja, mi lesz a történet vége.

Rovatunk hamarosan górcső alá veszi a regény eddigi epizódjait.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek