Meghalt Brittany Murphy

2009.12.20. 20:52 Módosítva: 2009.12.20. 22:31
Elhunyt vasárnap délelőtt Brittany Murphy, állítja több forrásra hivatkozva a TMZ.

A 32 éves színésznőnek leállt a szíve, és már nem tudták újraéleszteni. A mentőket reggel nyolckor hívták Simon Monjack, a színésznő író férje házához. A TMZ szerint Murphyre édesanyja talált rá eszméletlenül a zuhanyzóban. A Cedars-Sinai kórházba szállították, ahol nem sokkal később, 10:04-kor halottnak nyilvánították.

A hírt a Los Angeles-i kórház és rendőrség is megerősítette, írja a CNN. A hatóságok vizsgálják a halál körülményeit, a pletykaoldalak az esetet máris a feltételezett anorexiájával magyarázzák.

A Halálzóna c. filmben
A Halálzóna c. filmben

Brittany Atlantában született, már kilenc évesen szerepet kapott a helyi színházban, 13 évesen menedzsere volt, 14 évesen Hollywoodba költözött.

Filmsorozatokban vállalt kisebb szerepeket, majd az 1995-ös Spinédzserek című moziban tűnt fel Alicia Silverstone mellett. Az Észvesztőben Winona Ryder és Angelina Jolie partnere volt 99-ben. Eminem barátnőjét játszotta a Nyolc mérföldben. A Sin City-ben 2005-ben láthattuk, a Ne szólj száj!-ban Michael Douglas védte, mint lelkisérült szemtanút.

A Nagydumás kiscsajokban a kiskorú Dakota Fanning partnere volt, a Szakítópróbában Ashton Kutcherrel mentették a kapcsolatukat. Ő szinkronizálta a Táncoló talpak-rajzfilmet is. Közel húsz filmben játszott, Stallone Expendablese volt az utolsó szerepe.

Törékeny lelkű, gyönyörű nőket alakított többnyire. Young Hollywood Award-díjat kapott 2002-ben, 2005-ben Annie-díjat, a 2005-ös Golden Globe-díjkiosztó műsorvezetője volt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport