Judit
3 °C
7 °C

Tom Hanks a második legmegbízhatóbb

2010.01.26. 11:56
Tom Hanks a második, Will Smith a nyolcadik a Forbes magazin James Earl Jones veterán színész által vezetett listáján, amelyre azok a hírességek kerültek, akikben az amerikaiak a leginkább megbíznak.

A neves folyóirat internetes kiadása számára készült felmérésben arra voltak kíváncsiak, hogy a hitelesség, az ismertség és a megjelenés alapján kik azok a neves emberek, akikben a leginkább megbíznak.

Az összesítés alapján a 79 éves, fekete bőrű James Earl Jones végzett az első helyen: a színész 50 éves színpadi és filmes pályafutással büszkélkedhet, és elsősorban mély, megnyugtató hangja miatt közkedvelt. A veterán sztár többek közt a Csillagok háborújában Darth Vadernek kölcsönözte hangját, de ő szólaltatta meg Az oroszlánkirályban Mufasza figuráját is.

A második Tom Hanks lett, a lista harmadik helyén pedig a Vissza a jövőbe trilógiából ismertté vált Michael J. Fox végzett. A régóta Parkinson-kórral küzdő színész az utóbbi években a betegség elleni küzdelmével és a kritikusok által magasztalt epizódszerepeivel hívta fel magára a figyelmet.

Az amerikaiak Mike Rowe televíziós személyiségben is bíznak, ő került a lista negyedik helyére. Az ötödik Morgan Freeman, őt a hatvanas évek óta a pályán lévő Sally Field színésznő követi, akit mostanában a Testvérek című sorozatban láthat a közönség.

Ron Howard Oscar-díjas rendező a hetedik helyen végzett, az első tízben még Will Smith, Bill Cosby komikus és Denzel Washington szerepel.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?