Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Törvényszéki csatorna indul

2009.04.06. 17:21
A valós bűncselekményeket, a nyomozás és a perek folyamatát dokumentumsorozatokban bemutató ID Investigation Discovery május elejétől több magyar szolgáltató kínálatában is megjelenik majd.

Mától ID Investigation Discovery néven új, 24 órás csatorna indul Magyarországon, Romániában és Lengyelországban. A Discovery, a világ legnagyobb nonfiction médiavállalatának új adójaMagyarországon 2009 májusától több szolgáltatónál is elérhető lesz majd. Az új csatorna valós törvényszéki és bűnügyi eseteket dolgoz fel.

Az ID Investigation Discovery a cég által kiadott sajtóközlemény szerint főként a 25-54 közötti női nézők csoportját célozza meg. Legfontosabb, naponta jelentkező műsorai a 911, és a Murder Shift című dokumentumsorozatok lesznek. A 911 – Kérem segítsenek! bajbajutott emberek valós, rögzített segélyhívásait veszi alapul, a Murder Shift – Gyilkosság váltott műszakban pedig a US Metropolitan Police gyilkossági csoportjának munkáját követi nyomon.

Gyors terjeszkedés

Az ID Investigation Discovery az Egyesült Államokban 2008. január 27-én, Nagy-Britanniában idén januárjában indult, mára pedig már az európai, közel-keleti és afrikai térségben is számos országban fogható, de elérhető Görögországban, valamint az orosz, szlovén és török nézők számára is.

Az ID Investigation Discovery már a hetedik csatorna a Discovery magyarországi kínálatában. A DNCE ezen kívül a Discovery Channel, az Animal Planet, a Discovery World, a Discovery Science, a Discovery Travel&Living és a Discovery HD csatornákkal van jelen a magyar szolgáltatók kínálatában.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?