Letterman több munkatársával is lefeküdt

2009.10.02. 11:21
David Letterman a CBS csütörtöki Late Show-jában bejelentette, megzsarolták munkatársaival létrehozott szexuális kapcsolatai miatt. A kapcsolatokat beismerte, a zsarolót feljelentette.

Kétmillió dollárra zsarolták meg három hete David Lettermant, jelentette be a showman csütörtök esti műsorában. Azzal fenyegették, ha nem fizet, nyilvánosságra hozzák, hogy több női stábtaggal viszonyt folytatott, írja a hollywoodreporter.

"Kínos, hogy nyilvánosságra kerül az ügy, de úgy éreztem, a családomat és az érintett szereplőket is így tudom megvédeni" - mondta Letterman, aki huszonhárom év után idén márciusban vette el barátnőjét, Regina Laskót. Elismerte, hogy több alkalmazottjával viszonyt folytatott.

000T TRWas2620585

Első lépésként feljelentette a manhattani rendőrségnél a zsarolót, akit egy hamis csekk segítségével el is fogtak. A tettes az 51 éves Robert Halderman volt a TMZ információi szerint, aki a CBS csatorna másik műsoránál, a 48 Hoursnál dolgozott.

A 62 éves műsorvezető 27 éve irányítja szarkasztikus véleményével az amerikai közvéleményt, jelenleg 30 millió dollárt keres. Late Show-s munkaszerződését 2012-ig hosszabbították meg.