Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

A Roxy Rádió nem eladó a Slágernek

2009.11.11. 16:46
További fejlesztéseket hajtunk végre annak érdekében, hogy a 96.4 a fiatalok leghallgatottabb rádiója maradjon, mondta a Roxy programigazgatója.

A Roxy Rádió jelezte, hogy a rádió nem eladó, sőt azt is tagadták, hogy bármilyen tárgyalásokat folytattak erről. „A rádió eladásáról semmiféle tárgyalás nem folyik, sem a Sláger Rádió, sem a Danubius tulajdonosaival, sem egyéb befektetőkkel. Éppen ellenkezőleg, további fejlesztéseket hajtunk végre annak érdekében, hogy a 96.4 a fiatalok leghallgatottabb rádiója maradjon” – nyilatkozta Laczkó Sándor a Roxy Rádió programigazgatója.

Tegnap írtuk, hogy Magyarországra érkezett Paul Friddick, a Sláger Rádiót tulajdonló amerikai Emmis Communcations alelnöke, aki a Kreatív információi szerint a Roxy Rádió megvételéről akar tárgyalni Budapesten.

A Sláger az iparági híresztelések szerint lázasan keresi a lehetőséget, hogy Magyarországon maradhasson, esetleg rádióhálózatot építsen, vagyis megyénként más frekvencián jelentkezzenek ezentúl. A múlt héten már majdnem megvásárolta a Rádió1 hálózatát a Sláger Rádió, de végül az ár körüli viták miatt mégsem kötötték meg az üzletet, így került képbe lehetséges felvásárolandó célpontként a Roxy Rádió.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!