Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Aranyglóbusz-gála 3D-ben

2010.01.12. 10:12 Módosítva: 2010-01-12 10:12:59
A TV Guide Nertwork nevű kábeles adó az Avatar sikerének köszönhetően felkapott 3D-s technológiát felhasználva közvetíti majd a sztárok érkezését.

Az idei díjkiosztó gálaszezon első fecskéje az Oscar előszobájának is nevezett Aranyglóbusz lesz, amit magyar idő szerint vasárnap éjjel, pontosabban hétfő hajnalban kettőtől rendeznek Hollywoodban. A filmes és tévés kategóriákban szobrokat osztó díjat a Hollywoodban dolgozó külföldi sajtó képviselői ítélik oda számos kategóriában, idén már 37. alkalommal.

A mostani gálaműsor igazi újdonsága a vörös szőnyeges bevonulás alatt debütál majd: a TV Guide Nertwork nevű kábeles adó az Avatar sikerének köszönhetően felkapott 3D-s technológiát felhasználva közvetíti majd a sztárok érkezését, illetve vetíti ki a képernyőre az általuk a korábbi években viselt ruhakölteményeket, hogy az idei ruhatárral összehasonlíthassuk azokat. A TV Guide ezzel az idén elsőként használja a technológiát a televízióban, nemsokára követi majd a Discovery Channel és az ESPN is - az előbbi dokumentumfilmeket, az utóbbi sporteseményeket vetít majd három dimenzióban.