Lindsay Lohant körözik

2010.05.21. 10:28
Letartóztatási parancsot adott ki egy Beverly Hills-i bírónő Lindsay Lohan ellen, miután a színésznő nem jelent meg a szokásos meghallgatásán a bíróság előtt. Lohan azt állítja, azért maradt Cannes-ban, mert elvesztette az útlevelét.

Letartóztatási parancsot adott ki egy kaliforniai bíróság Lindsay Lohan ellen, mert a cannes-i filmfesztiválon tartózkodó színésznő elmulasztotta a kötelezően előírt megjelenést a Beverly Hills-i rendőrségen.

A 23 éves Lohant ittas és drogos vezetésért három éve börtönbüntetésre ítélték, amelynek végrehajtását azzal a feltétellel függesztették fel, hogy a sztár rendszeresen megjelenik a rendőrségen, illetve a bíróság előtt.

Ügyvédje szerint a színésznő önhibáján kívül maradt távol a csütörtöki rendőrségi meghallgatásról, mert a franciaországi Cannes-ban eltűnt az útlevele - ami miatt feljelentést is tett -, és nem tudott időben hazarepülni, "de a lehető leghamarabb visszatér Kaliforniába".

A magyarázat nem hatotta meg Marsha Revel Beverly Hills-i bírónőt, aki szerint Lindsay Lohan már a múltban is megbízhatatlannak bizonyult, korábbi meghallgatásain is csak többórás késéssel jelent meg.

"Gondoskodnia kellett volna arról, hogy jelen lehessen. Vagy úgy, hogy nem repül el Cannes-ba, vagy úgy, hogy két nappal hamarabb visszatér. Ha tényleg itt akart volna lenni, akkor itt is tudott volna lenni" - mondta. 
A bírónő ősszel egy évvel meghosszabbította a Lohanra kiszabott próbaidőt, mert a színésznő igazolatlanul hiányzott a szenvedélybetegek számára tartott foglalkozásokról.

A híresség 100 ezer dollár óvadék ellenében maradhat szabadlábon.