Egy új és öt régi arc a Csillag születik 3-ban

2011.02.24. 14:31
Nagy Sándorral és változatlan összetételű zsűrivel tér vissza tavasszal a Csillag születik, az RTL egyik tehetségkutatója. Ördög Nóra maradt a női műsorvezető, a csatorna idei jótékonysági akciójában éhező gyerekeknek segítenek.

Az RTL Klub tavaszi műsorstruktúrájáról ugyan semmit nem tudhattunk meg Kolosi Pétertől, de azt igen, hogy a Csillag születik saját formátum, és a Barátok közt a Való világgal folytat különversenyt a legnézettebb műsor címéért folytatott versenyben. A nézettségi versenyben stabilan vezető csatorna az A38 állóhajón jelentette be az Utasi Árpádot és Tabáni Istvánt is felfedező tehetségkutató harmadik évadának indulását, mutatta be az új műsorvezetőt és a zsűrit.

Stohl András bírósági tárgyalása miatt nem vállalta a műsorvezetést, az RTL viszont vélhetően nem akarta a tavalyi X-faktor óta folyamatosan dolgozó Sebestyén Balázst újabb hosszútávú műsorban foglalkoztatni, (esetleg maga Balázs nem vállalta Stohl helyettesítését) és inkább egy kevésbé ismert arcot, a 34 éves Nagy Sándort választották Ördög Nóra partneréül.

Az Alex néven is ismert tévés a Z+ zenecsatornán, az MTV-n, a Viasaton és az RTL-nél is vezetett műsort, de ilyen nagyszabású produkcióban még nem vett részt korábban. A Csillag születik 3 zsűrije az előző szériához képest nem változott, a jelentkezőknek ezúttal is Hernádi Judit, Fáy Miklós, Szirtes Tamás és Oroszlán Szonja előtt kell bizonyítani tehetségüket.

csisz2

Kolosi Péter azt is elmondta, hogy a Való világnak köszönhetően az RTL és a Tv2 nézettsége közötti különbség idén januárban kilencéves csúcsot döntött. A valóságshow-t azért is különlegesnek tartja, mert társadalmi szerepvállalása túlmutat az ilyen műsorokétól, aktívan kampányolnak a dohányzás ellen és egészséges életmódra próbálják szokatni a villalakókat. A  csatorna egyébként március második hetében éhező gyermekek javára rendez egész hetes gyűjtést, és képernyőre kerül egy gálaműsor is - emiatt egy héttel hosszabb lesz a Való világ.

A tavaszi műsorról többet nem sikerült megtudnunk, de azt igen, hogy a tavaly leforgatott, és azóta dobozban pihenő Delhusa Gjoni főszereplésével készült párkeresős reality ősz előtt nemigen kerül adásba.