A Playboy volt főszerkesztője műsorokat tervez a Chellonak

2011.06.23. 14:24
Radnai Péter, a Playboy tavaly lemondott főszerkesztője lesz június közepétől a Chello csatornák tartalomfejlesztési vezetője.

Radnai Péter a Chello Central Europe tartalomfejlesztési vezetőjeként csatlakozott a Chello Central Europe csapatához. Radnai feladata a Chello csatornák (többek között Spektrum, TV Paprika, Minimax, Megamax, Spektrum Home, SportM) kiemelt műsorainak és új projektjeinek teljes körű megtervezése, kivitelezése és piaci megjelenítése, továbbá a csatornaarcok felépítése lesz.

pmoty 02

Radnai Péter tavaly novemberben mondott le a Playboy főszerkesztői posztjáról, amit 2004 óta vezetett. Hivatalosan azzal indokolta távozását, hogy új kihívásokat keres a média területén. Távozása után a Sanomához tartozó Story TV Esti Sztori dímű műsorának lett a szerkesztője, februártól pedig a szintén cégcsoporthoz tartozó Sport2-n futó Harmadik félidő tanácsadójaként dolgozott. Radnai a Ringier kiadó külsős tanácsadójaként is munkába állt júniustól, ahol szintén a televíziós és videós tartalmainak fejlesztése a feladata.

Radnai több mint húsz éve dolgozik a médiában: a Magyar Televízióban kezdte, 1998-2000 között a Frei Dosszié riportere volt, aztán az RTL Klub Reggeli, Delelő és Találkozások című műsorok főszerkesztője volt. Ő volt a producere a Big Brothernek és a Nagy Ő című műsornak is.