Megszűnik Bochkorék Bumeráng Magazinja

2012.11.30. 14:44
bumerang
Fotó: Bumeráng Magazin /

A héten még megjelenik, de december 7-től már nem lesz több Bumeráng Magazin a kiadó és a Bumeráng brand márkatulajdonosai, Bochkor Gábor és Boros Lajos vitái miatt, írja a hvg.hu. A hetilap október 12-én indult és péntekenként jelent meg az újságárusoknál.

Bochkor Gábor így nyilatkozott a hírről a Hvg-nek: "Az első lapszámok után új szempontok merültek fel a folytatással kapcsolatban, de a konkrét ötletekben, koncepcióban nagyon eltérőek voltak a vélemények a kiadó cég, a Bumeráng Magazin Kft. és közöttünk. Az elképzelések összehangolása sokáig nem vezetett sikerre, s attól tartva, hogy emiatt a márkanév hosszútávon esetleg megsérülhet, márkatulajdonosokként úgy döntöttünk, hogy a lap ne ezen a néven fusson tovább".

Földes Ádám, a Bumeráng Magazin Kft. ügyvezetője, aki egyben a lapot finanszírozó Geomédia Zrt. vezérigazgató-helyettese, hozzátette: "ezután sajnos egyértelmű volt a döntés, hogy összehangolt koncepció hiányában nincs értelme a folytatásnak, ki kell vinni a lapot a piacról, hiszen a létrehozásának fundamentuma volt az együttműködés". A Hvg szerint a felek a viták ellenére békében válnak el egymástól.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla