Rendőrségi vizsgálat indult Joan Rivers halála ügyében

2014.09.08. 10:10

A 81 éves komikus múlt csütörtökön halt meg a New York-i Mount Sinai kórházban, ahová egy héttel azelőtt került légzési és keringési elégtelensége miatt, amit egy toroksebészeti beavatkozás idézett elő. Hogy egészen pontosan mi történt a műtét alatt, ami Rivers infarktusához és az utána beálló kómához vezetett, az hamarosan kiderül, mert a New York-i rendőrség hivatalos vizsgálatot indított az ügyben.

Igen, valóban vizsgáljuk Joan Rivers halálának körülményeit, ahogy minden olyan esetet is, amiben a halál oka nem minden kétséget kizáróan természetes eredetű. Ha kérdés merül fel, kivizsgáljuk.    

Mindezt a Hollywood Reporternek nyilatkozta egy rendőrségi szóvivő, hozzátéve, hogy nem kell rosszra gondolni, egyszerűen szeretnék megtudni, miért kapott infarktust a világ egyik legnagyobb becsben tartott komikusa. Közben a színésznőként is ismert Rivers temetésére is sor került: a szertartás pont olyan hollywoodi lett, amilyennek azt Rivers 2012-es, I Hate Everyone … Starting with Me (Mindenkit gyűlölök...kezdve saját magammal) című könyvében leírta.

A temetésen résztvevő hírességek listája tekintélyes, Barbara Walters, Sarah Jessica Parker, Matthew Broderick, Rosie O’Donnell, Donald Trump, Whoopi Goldberg, Kelly Osbourne, Giuliana Rancic és Howard Stern is tiszteletét tette, utóbbi még beszédet is mondott, Hugh Jackman és Audra McDonald pedig énekelt egyet. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport