A Tv2 a nőimitátor Pál Dénessel legyalulta az RTL-t

2014.10.20. 16:58

Médiatörténelmet írt vasárnap este a Tv2:  a Sztárban sztár a kereskedelmi szempontból legfontosabb 18-49-es korosztályban és a teljes lakosság körében is  kiütéssel nyerte  főműsoridőben az RTL Klub elleni nézettségi harcot.

Éneklő vs. pucérkodó celebek

A nőimitátor Pál Dénesre és a hajmetálos Hevesi Tamásra ugyanis 587 636-an voltak kíváncsiak, míg a meztelen Bódi Sylvi, a pucér Aurelió és a Celeb vagyok, ments ki innen! többi sztárja 532 287 tévénézőt hozott lázba (a teljes lakosság körében ugyanez 1,55 millió nézőt illetve 1,23 millió nézőt jelentett). A Tv2 vasárnapi előnyén a számmágiaimádók sem tudnak egyébként fogást találni, mivel a SHR% (azaz az egyszerre éppen akkor tévézők közül az adott műsorra kapcsoló nézők aránya) is a Sztárban sztár javára billen a Celeb vagyok ellenében.

Ráadásul a Tények a hétvégén elverte az RTL harcosan kormányellenes híradóját is (vasárnap 350 ezren választották Tv2-t, míg az RTL híreit csak 298 ezren).

Bud Spencer és Terence Hill is tarolt 

Bejött viszont az RTL számítása a vasárnapi matinéval: Bud Spencer és Terence Hill ezerszer látott westernje, az Isten megbocsát, én nem magabiztosan verte le a konkurencián leadott Nanny McPhee-t.

Meglepően jó nézettséget hozott viszont az MTV-nek szombat este a Játék határok nélkül újraindítása: 617 011 nézővel simán bekerült a csatorna az elmúlt hét Top20 legnézettebb műsora közé. És aki azt hinné, hogy a hülye jelmezekben rohangáló nemzetközi csapatokra csak a gyerekek és a nyugdíjasok kíváncsiak, hatalmasat téved: a megújult retróvetélkedő nézőinek fele pont a szuperfontos 18-49-es korosztályból került ki.