Ismét van vezérigazgatója az Origónak

2014.11.17. 13:20

Vaszily Miklós egy hete, november 10-én távozott az Origo Zrt-től, ma a cég bejelentette, hogy november 18-tól  Temesi György tölti be az Origo Zrt. vezérigazgatói pozícióját. A cég sajtóközleményében a kinevezésre vonatkozóan szerepel a "következő időszak" kitétel, amiből arra lehet következtetni, hogy Temesi nem végleges megoldás, addig lesz a cég vezetője, míg meg nem találják azt, akive hosszabb távon is dolgozni akarnak. Természetesen az sem kizárható, hogy a "következő időszakban" az új vezérigazgató olyan jól teljesít majd, hogy őt véglegesítik.

 Temesi György közel 20 éve dolgozik a Magyar Telekomnál, illetve elődvállalatainál, az Origo közleménye szerint széles körű menedzsment tapasztalatokkal rendelkezik, és a mostani megbízást megelőzően senior tanácsadóként dolgozott a Magyar Telekom Lakossági Szolgáltatások irányítási területén, ahol hosszú évekig töltött be igazgatói pozíciót is. A Linkedin.com-on fellelhető profiljába szerepel még egy igazgatóhelyettesi pozíció is, ezt a Telekom Terminals, Logistics and After Sales osztályán töltötte be, amit meg sem próbálunk magyarítani. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla