Hulk Hogant kiradírozzák a pankráció-történelemből

2015.07.24. 20:52

A World Wresting Entertainment minden kapcsolatot megszakít a pankrátorlegenda Hulk Hogannel, mert pénteken kiderült, rasszista megjegyzéseket tett egy magánbeszélgetés során.

Az egész onnan indult, hogy Hogan beperelte a Gawkert, mert az oldal kirakta a szexvideójának egy részletét 2012-ben. A pankrátor százmillió dollárt követel a médiabirodalmtól, és most kiszivárgott a vádirat egy része, ebből kiderült, hogy a szexvideón Hogan arról cseveg, hogy egy kicsit rasszista, és nem szereti a feketéket.

A felvétel szerint Hogan azon háborog, hogy a lánya egy fekete milliomossal került üzleti kapcsolatba, annak fiával pedig talán viszonya van.

A felvételen ilyenek hangzanak el

  • "Nem tudom, hogy Brooke dugott-e a fekete faszi fiával. "
  • "Én is rasszista vagyok egy bizonyos fokig, Kibaszott niggerek"
  • "Ha már egy négerrel akar dugni, akkor inkább menjen hozzá egy kétméteres emberhez, aki több száz millió dollárt ér. Mondjuk egy kosarashoz!
  • "Azt hiszem, mindannyian rasszisták vagyunk egy kicsit. Az a kibaszott nigger"

Miután kiderült, hogy Hogan miket mondott nyolc évvel ezelőtt, a WWE azonnal lépett, eltávolították a honlapjukról minden vele kapcsolatos információt, eredményeket, és az online boltjukban sem lehet már kapni semmit, ami Hulk Hogannel kapcsolatos. A Hírességek Csarnokából is levették a nevét. 

Ezek után már a pankrátornak is muszáj volt megszólalnia, közleményét a People magazinnak juttatta el. "Nyolc évvel ezelőtt sértő kifejezéseket használtam egy beszélgetés során. Elfogadhatatlan dolgokat mondtam, erre nincs bocsánat. De ez nem én vagyok. Őszintén hiszem, hogy minden ember értékes, és senkit nem szabad a bőrszíne, a neme vagy a vallása miatt megkülönböztetni". Hogan egy 2012-es rádióinterjúban is használta a nigger szót, de a botrány nem emiatt robbant most ki. 

Hulk Hogan, polgári nevén Terry Gene Bollea a pankráció történetének egyik legnépszerűbb alakja, hatszoros WWE-bajnok volt, filmekben szerepelt. Egy WWE által szervezett valóság show zsürijében is szerepelt volna, ám a történtek miatt onnan is eltüntették a nevét.