Futurisztikus Zorro-filmet forgat a Gravitáció írója

2016.02.05. 12:01

A Zorro-franchise sem tud kipusztulni: a tavaly augusztusban belengetett Zorro: Reborn-projektet két cég is magáénak tartotta, de sem rendezőt, sem forgatókönyvírót nem tudtak felmutatni, csak egy nagyon béna concept trailert, amiben kb. azt lengették be, milyen fimre számíthattunk volna. Egy dolog tűnt biztosnak: a Dominikai köztársaságban forgatták volna.

Zorro: Reborn

A mostani hír az előzőhöz csak ezen az egy szálon kötődik: a Pinewood Dominican Republic Studiosban forgatják majd azt a Zorro-rebootot, amit egyelőre csak Z címen emlegetnek, és amiben a maszkos kardforgató valamiféle posztapokaliptikus jövőben tesz majd rendet. A rendezői posztra pedig megnyerték azt a Jonás Cuarónt, aki a Gravitáció című pompás kis sci-fi-t is írta, és akinek Desierto című filmjét a torontói filmfesztiválon körberajongták a kritikusok.

Zorro, azaz Don Diego de la Vega alakját 1919-ben találta ki Johnston McCulley író, azóta több tucat filmben is feldolgozták a történetét, a karaktert magát pedig Douglas Fairbanks, Guy Williams, Pierre Brice, Alain Delon és Antonio Banderas eljátszotta már. 

Ne maradjon le semmiről!

Még több filmhír, minőségi elütések!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla