Valér
1 °C
9 °C
Index - In English In English Eng

Álmában halhatott meg Wels Péter Mátyás

2016.05.04. 08:43

Édesanyja talált rá Wels Péter Mátyás holttestére a Blikk szerint, miután többszöri próbálkozásra sem sikerült bejutnia a lakásba – más sajtóértesülések szerint azonban kollégái találták meg. Miután a kedd reggeli értekezleten nem jelent meg a riporter, és kollégái hiába hívták telefonon, a VIII. kerületi lakásához mentek, majd felhívták az édesanyját is, mert nem tudtak bejutni.

1966735 10207107156148997 5496625484035688945 n

Ő hívta ki a tűzoltókat, akik végül az ágyában, betakarózva bukkantak rá a halott riporterre, akiről először azt hitték, hogy mélyen alszik. Wels Péter Mátyás éppen pénteken költözött be új albérletébe, azóta azonban nem ment be dolgozni. Ismerősei szerint halálának nem volt előjele, a rendőrök mind az öngyilkosságot, mind az idegenkezűséget kizárták.

Wels alapító tagja volt a Tényeknek, az egyik legismertebb arc volt a hírműsorban, mindennap látható volt a TV2-n. 1999 óta dolgozott a csatornánál, ez idő alatt rengeteg interjút, riportot készített a cégcsoport hírműsorai számára, munkája mellett pedig dokumentumfilmet is forgatott.

A csatorna a múlt héten is gyászolt: pénteken munkavégzés közben váratlanul rosszul lett, majd nem sokkal később meghalt az ATV csapatához frissen csatlakozott Szabó Tibor, aki a TV2 Tényektől igazolt az ATV-hez .

Szabó Tibor szintén a TV2 Tények című műsorának volt a munkatársa. Szabó márciusban a Facebookon kért interjút egy egykori Milla-aktivistától, akit Juhász Péter ügyei miatt kérdezett volna. Torsa Mátyás ezt nem nagyon kultiválta, és a Facebookon tette nevetségessé a riportert, aki ezek után felmondott. Halála előtt két napot dolgozott az ATV-nél. Wels és a múlt héten elhunyt egykori TV2-es riporter, Szabó Tibor közeli jó barátok voltak, állítólag a riportert nagyon megviselte a volt kollégája halála. Wels Péter Mátyás 46 éves volt, van egy zenész fia.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport