11:00, November 27.
Japán 0
Costa Rica 0
Ahmad bin Ali Stadion E csoport
14:00, November 27.
Belgium 0
Marokkó 0
al-Tumama Stadion F csoport
17:00, November 27.
Horvátország 0
Kanada 0
Kalifa Nemzetközi Stadion F csoport
20:00, November 27.
Spanyolország 0
Németország 0

Havi egymillióért írogat egy lány a Balatonról

2016.06.12. 19:23

Több mint hatszáz jelentkező közül kiválasztották azt a 24 éves egyetemista lányt, aki havi egymillió forint fizetést kap azért, hogy tudósítson a Balaton történéseiről, írja az MTI. Nem tudom a We Love Balaton felelős szerkesztője mennyit kap, de biztos lebiggyed a pittye, ha ezt a hírt elolvassa, lévén, hogy három éve írja az az oldal azt, amivel most havi egymilláért bíznak meg egy kezdő SZÁGULDÓ RIPORTERT. 

A turisztikai álomállást azért hirdették meg, hogy a fiatalabbak körében is rávilágítsanak arra, milyen sokszínű a Balaton, ahová a nyáron feltétlenül érdemes elutazni - közölte vasárnap az MTI-vel

a téma kommunikációjával megbízott ügynökség.

Az álomállást a Nemzeti Turisztikai Ügynökség vezetője, Guller Zoltán hirdette meg a Nagyon Balaton elnevezésű eseménysorozat májusi sajtótájékoztatóján"írói vénával és fotós készséggel rendelkezők" számára.

A győztesnek végig tudósítania kell a Nagyon Balaton eseményeiről és más rendezvényekről, ehhez szállást, étkezést és belépőket kap a fesztiválokra, sőt egy autót sofőrrel és egy hajót kapitánnyal.

Dani Barbara, a Nemzeti Turisztikai Ügynökség regionális irodájának vezetője elmondta: a Balaton

"száguldó riportere"

hétfőtől, két héten át ismerkedik a Turisztikai Ügynökséggel, külön képzést is kap Budapesten. Bemutatkozik több újság és televízió szerkesztőségében is, mielőtt megkezdi majd a munkát.  • Hírek
  • Bankszámla