Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Aziz Ansari komikust is zaklatással vádolják

2018.01.15. 11:12

Egy New York-i fotós és a Master of None című Netflix-sorozat főszereplője a tavalyi Emmy-gála utáni partin ismerkedett össze, beszélgettek, csetelgettek és megbeszéltek egy randit is, Elmentek vacsorázni, majd felmentek Ansari lakására, ahol a nő beszámolója szerint Ansari egyből a tárgyra tért, és “szexuálisan közeledett” a nőhöz, aki ezt nem is utasította el, azaz a közös megegyezés megvolt kettejük között.

Aztán amikor Ansari megjegyezte, hogy hoz egy óvszert, a nő kényelmetlenül kezdte el magát érezni, és szólt is, hogy egy pillanatra álljanak már le, gyors a tempó. A két beszámoló innen tér el markánsan: a nő szerint Ansari orális szexre kényszerítette, amit úgy írt le, hogy

Bementem a fürdőszobába, hogy összeszedjem magam, aztán amikor kimentem, ott ült a kanapén és a farkára mutatott, és intett, hogy elégítsem ki orálisan. Megtettem, de közben rémesen éreztem magam.

Később a nő elhagyta a lakást, és még menet közben írt egy sms-t a férfinak, hogy nagyon nem érezte jól magát, és hogy Ansari nem igazán olvasott a non verbális kommunikációjából. A komikus egyből válaszolt neki és bocsánatot kért, megjegyezve, hogy ezek szerint félreértette a kommunikációját. A vádakra reakcióul Ansari egyébként azt írta, hogy a szexuális együttlétben mindketten benne voltak, nem volt kényszerítés vagy erőszak, és ezt a nő is megerősítette.

Másnap kaptam egy sms-t tőle, amiben azt írta, meglehetősen kényelmetlenül érezte magát. Nekem minden rendjén valónak tűnt, ezért csodálkozom, hogy így érez. Aggaszt, hogy megbántottam.