Szervác, Imola
12 °C
18 °C

Trump vicsorogva fogadta Kim Kardashiant

DeeublQV0AAwOze
2018.05.31. 10:48

Megtörtént a nagy találkozás, Donald Trump valóban fogadta a valóságshow-k királynőjét, Kim Kardashiant. Trump erről rögtön posztolt is egy igazán emlékezetes képet. Az elnök mosolya enyén szólva nem természetes, de a talpig feketébe öltözött Kim Kardashian sem tűnik felhőtlenül boldognak. 

A Vanity Fair szerdán írta meg, hogy Trump találkozik a sztárral, hogy szakpolitikai kérdésekről tárgyaljanak. Többek között arról, hogy az elnök adjon kegyelmet egy idős nőnek, Alice Marie Johnsonnak, akit drogokkal kapcsolatos bűncselemények miatt ítéltek életfogytiglanra. Emellett Kardashian a börtönök reformjáról is tárgyalni akart.

A találkozó érdekessége, hogy Kardashian Hillary Clinton támogatója volt a választási kampány alatt, és később sem zárta a szívébe Trumpot. Másfél éve azon balhéztak össze a Twitteren, hogy Puerto Rico lakói tudnak-e álhíreket fogyasztani avagy sem. Kim Kardashian férje, a rapsztár Kanye West viszont mindig is lelkes Trump-hívő volt, nemrég például a testvérének nevezte, akivel ugyan nem ért egyet mindenben, de ettől még nem fogja nem szeretni.