Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az ország legnagyobb médiafigyelője is a Nézőponté

2018.05.31. 14:20

"Magyarország legnagyobb médiafigyelő cégével bővül a Nézőpont Csoport, miután a két társaság vezetése megegyezett az Observer Budapest Médiafigyelő Kft. eladásáról, írja a Magyar Idők.  Az Observer 2017-ben 650 millió forint forgalmat bonyolított, 57 munkatársuk van. Őket a megegyezés szerint az új tulajdonos tovább foglalkoztatja.

A cikk szerint az Observernél marad a cég eddigi ügyvezetője, Göbölyösné Mátrahegyi Anna is, aki a továbbiakban tanácsadóként dologzik. Az új ügyvezető Mikecz Péter, a Nézőpont Csoport eddigi vezérigazgató-helyettese lesz. Mikecz korábban a Miniszterelnökség igazgatási ügyekért felelős helyettes államtitkára volt.

A Nézőpont Csoport eddig is foglalkozott médiafigyeléssel, a hozzájuk tartozó Médianéző végzi a Kormányzati Médiamonitor szolgáltatást. A Médianéző bőkezű kormányzati megrendeléseiről itt írtuk korábban.