Botond, Mózes
EUR 389,97 Ft
USD 373,75 Ft
12 °C
29 °C

Megszűnik a Viva tévé

2018.06.21. 12:00

25 év után végleg lehúzza a rolót a német Viva televízió. A Viacom az év végén lövi le az MTV Europe egykori nagy riválisát, írja a Broadband TV News a szerdai bejelentés után.

A Viva egy ideje már a Comedy Centrallal osztozott a programhelyen, amelyen 2019 első napjától már csak a nevetős csatorna tartalmai lesznek láthatóak a nap mind a 24 órában. A Viacom a Comedy Central növekedésével magyarázta a döntést.

A német Viva 1993 decemberében startolt, majd miután felvásárolták a magyar Z+ zenecsatornát, 2001 nyarától Viva+ néven kezdtek el nálunk is sugározni. 2003-tól már szimplán Viva néven futott a csatorna Magyarországon is, egyre kevésbé releváns tartalommal, majd tavaly októberben a hazai Viva beleolvadt a magyar MTV-be.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek