Lukács
8 °C
22 °C
Index - In English In English Eng

Barátnőjével együtt erőszakolt nőket az amerikai valóságshow-szereplő

2018.09.19. 17:44

Legalább két nőt kábított el, majd erőszakolt meg egy amerikai valóságshow egyik szereplője és annak barátnője a kaliforniai Newport Beach városában, írja a USA Today.

A 38 éves, sebészként dolgozó Grant William Robicheaux és 31 éves barátnője, Cerissa Laura Riley a vád szerint különböző gyógyszerekkel és érzéstelenítőkkel kábította el az áldozatokat, akiket aztán együtt erőszakoltak meg.

A férfi a Bravo tévécsatorna mindössze egyetlen évadot megélt, Online Dating Rituals of the American Male című ismerkedős realityshow-jában szerepelt 2014-ben, amelyben saját szavai szerint előbb a tökéletes nőt, majd az álomesküvőt és az idilli amerikai családi életet kereste.

Az első eset 2016 áprilisában történt: a pár Newport Beach egyik éttermében találkozott egy nővel, akit később egy hajós bulira hívtak, majd onnan – amikor már nem tudott magáról – a férfi otthonába kísérték, ahol aztán megerőszakolták.

attorney
Fotó: Orange County District Attorney

Néhány hónappal később, 2016 októberében egy bárban ittak együtt egy másik nővel, akit aztán eszméletlen állapotban vittek fel ismét a férfi otthonába, hogy ott megerőszakolják, ám az áldozat közben felébredt, és sikításokkal jelezte, hogy baj van. Az egyik szomszéd ekkor értesítette a rendőrséget.

A rendőrök szerint ennél sokkal több áldozat lehet, a férfi telefonján ugyanis "ezer meg ezer" álló- és mozgóképet találtak a pár potenciális áldozatairól. A videók között több olyan is van, amelyen a nők jól láthatóan védekezésre képtelen állapotban szerepelnek.

A pár tagjait a letartóztatásuk után óvadék ellenében szabadon engedték. Ügyvédeik szerint határozottan tagadják a vádakat, szerintük minden együttlét közös megegyezésen alapult. Ha bűnösnek bizonyulnak, a nő akár 30, a férfi pedig 40 évet is kaphat.