Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Siemens-díjat nyert az Index újságírója

2018.09.27. 11:45

Hanula Zsolt, az Index újságírója lett idei Siemens Press Award egyik nyertese, a díjat szerda este adták át Bécsben. A Siemens már harmadik alkalommal hirdette meg Közép- és Dél-Európa tizenkét országára kiterjedő pályázatát, melyre idén a városok, az ipar és az energia digitális jövőjével foglalkozó cikkekkel lehetett jelentkezni.

Végül kétszáz cikkből választották ki a három legjobbat, köztük az Index szerzőjének cikkét, ami júliusban jelent meg, Az app, amitől a világ össze bankja retteg címmel. Ebben a két körrel az összes nyugati konkurencia előtt járó ázsiai csetelős alkalmazások egyikét, a kínai Wechatet mutatta be Kínában járva. 

Az Index újságírója mellett a bolgár Ivaylo Stanchev Electricity from the future és a szlovén Boštjan Videmšek The Future is Now című cikkét díjazták.