Gyöngyi
10 °C
25 °C
Index - In English In English Eng

Új vezető az egyik legnagyobb tévés kereskedőház élén

2018.10.02. 15:54

Az Atmedia tévés kereskedőházat (ami többek között a TV2-csoport, a köztévé, a Discovery- és a Sony-csatornák felületeinek értékesítéséért is felel) október 2-től az a Guttengéber Csaba vezeti, aki az eddigi vezérigazgató, Lukács Csaba helyetteseként dolgozott.

Lukács a cég alapítása óta vezette a mára piacvezetővé kinövő a tévés kereskedőházat. A Kreatív szerint a távozása nem megtervezett lépés lehetett, hiszen nemrég készítettek vele interjút a tévés piac átalakulásáról és nem úgy tűnt nekik, hogy távozni akarna. A lap ebből azt szűrte le, hogy ha ekkor már tudja, hogy október 2-től már nem les köze az Atmediához, a lehetőséget átadta volna egy másik munkatársának. 

 A hírt sem Lukács, sem a cég nem kommentálta egyelőre.

Guttengéber Csaba 2016 óta dolgozik az Atmedia ügyvezető igazgató-helyettesként. Feladata az operatív működés és új üzleti területek felépítése volt. Korábban az Atmedia elődjénél, az RMB Hungarynél dolgozott, és ő volt a Danubius Rádió kereskedelmi vezérigazgató-helyettese is, innen az MTG Metro Gratishoz igazolt át.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?