Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Új vezető az egyik legnagyobb tévés kereskedőház élén

2018.10.02. 15:54

Az Atmedia tévés kereskedőházat (ami többek között a TV2-csoport, a köztévé, a Discovery- és a Sony-csatornák felületeinek értékesítéséért is felel) október 2-től az a Guttengéber Csaba vezeti, aki az eddigi vezérigazgató, Lukács Csaba helyetteseként dolgozott.

Lukács a cég alapítása óta vezette a mára piacvezetővé kinövő a tévés kereskedőházat. A Kreatív szerint a távozása nem megtervezett lépés lehetett, hiszen nemrég készítettek vele interjút a tévés piac átalakulásáról és nem úgy tűnt nekik, hogy távozni akarna. A lap ebből azt szűrte le, hogy ha ekkor már tudja, hogy október 2-től már nem les köze az Atmediához, a lehetőséget átadta volna egy másik munkatársának. 

 A hírt sem Lukács, sem a cég nem kommentálta egyelőre.

Guttengéber Csaba 2016 óta dolgozik az Atmedia ügyvezető igazgató-helyettesként. Feladata az operatív működés és új üzleti területek felépítése volt. Korábban az Atmedia elődjénél, az RMB Hungarynél dolgozott, és ő volt a Danubius Rádió kereskedelmi vezérigazgató-helyettese is, innen az MTG Metro Gratishoz igazolt át.

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas