Vágó István: 2010 óta nem mernek műsorvezetéssel megbízni

2019.01.17. 08:51

Rögtön tudtam, hogy vége lesz az osztatlan népszerűségnek. A legnépszerűbb tévésből lettem egy nagyon megosztó figura. Én ezt tudatosan vállaltam

- nyilatkozta Vágó István a Storynak arról, hogy milyen volt műsorvezetőből DK-s politikussá válni. Vágó hozzátette, hogy nem panaszkodik, mert nincsenek anyagi gondjai, de az is tény, hogy "2010 óta mintha nem mernének műsorkészítéssel megbízni.”

Vágó István a DK kampányrendezvényén 2018 áprilisában
Vágó István a DK kampányrendezvényén 2018 áprilisában
Fotó: Ajpek Orsi / Index
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vágó István: 2010 óta nem mernek műsorvezetéssel megbízni

A DK-s politikus, a Legyen Ön is milliomos! korábbi műsorvezetője a vetélkedőbe azért nem vágyik vissza.

441 · Jan 17, 2019 08:51am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Vágó beszélt a nemrég kormánypropagandával és hibás kérdésekkel a TV2-n visszatérő Legyen Ön is milliomos! című műsorról, aminek sokáig ő volt a műsorvezetője, amikor még az RTL Klubon futott. Elmondta, hogy nincs benne semmilyen nosztalgia, hiszen éppen ő kérte annak idején, hogy vegyék le a műsort az RTL-ről.

"Az én stílusomra az volt a jellemző, hogy megpróbáltam elbizonytalanítani a játékost, de nem csak azzal, hogy visszakérdezek, hogy biztos-e a válaszában, vagy nem. Érvekkel és ellenérvekkel keltettem kétségeket, mozgósítva így a bennük lévő tudást. Fábry és Fridi inkább magánszámokat csinált ebből a vetélkedőből" - mesélte.  Arról, hogy milyen a vetélkedő jelenlegi formájában, udvariasan csak annyit mondott, hogy a műsort vezető Gundel Takács Gábor "tehetséges fiú". 

Vágó politikusként legutóbb akkor hallatott magáról, amikor tavasszal a DK-val feljelenettte a közmédiátmert szerintük a kampányban hazugságokat és álhíreket terjesztettek.