Koronavírus adatok

2021. nov. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Virgil
1 °C
5 °C

Kocsis Máté kér bocsánatot a kormánymédiától Varga István nevében

2019.02.05. 15:30

Varga István interjúja – és lemondása – még 24 órával később is veri a hullámokat a kormánymédia vizében: a Pesti Srácok állítása szerint Kocsis Máté egy levelet küldött nekik, és más jobboldali médiáknak, amiben a Fidesz frakcióvezetője nagyjából megpróbálja megnyugtatni és csitítani azokat az újságírókat, akiket Varga megbántott a kijelentésével, miszerint a másik oldalon jobbak az újságírók.

Méltánytalan és valótlan, amit Varga István egykori képviselőtársam Önökről mondott. Méltánytalan, mert Önök azok, akikre a mindennapokban és a leghangosabb politikai csatákban is mindig számíthatunk. Önök azok, akik lehetőséget adnak számunkra, hogy a nyilvánosság előtt elmondhassuk, amit a világról, hazánk ügyeiről gondolunk, és Önök azok, akik – ha kritikusan is – mellettünk állnak, amikor hibázunk.

- áll a levélben.

Kocsis sértőnek és valótlannak nevezi állításait, majd a kormánypárti újságírók értékalapúságáról azt mondja, hogy az a nemzeti oldal számára folyamatosan "zsinórmértéket" jelent.

Tényleg sok Népszavát, Indexet és Magyar Narancsot olvashat Varga István, talán így ivódott bele a “odaátiak” oktalan felsőbbrendűség-kultusza.

Kocsis aztán további jó munkát és kiváló egészséget kíván a címzetteknek, de előtte bocsánatot kér Varga nevében is a kijelentéseiért:

Szégyellem magam az általa elmondottak miatt, ezért helyette is bocsánatot kérek Önöktől.