Távozik Temesvári Marietta, a Sony saját gyártású műsoraiért felelős vezetője

2019.03.14. 11:53

Temesvári Marietta 2017 novemberétől töltötte be ez a pozíciót, de előtte (2014-től) programigazgatóként is foglalkozott a gyártással. A programigazgatást 2017 óta az a Szabó Balázs látta el a cégnél, aki információink szerint átveszi Temesvári helyét a cégnél.

1 original
Fotó: Deri Miklos

Temesvári a SorozatWikinek ezt nyilatkozta:

Sok évet töltöttem a Sonynál, és nagyon élveztem az utóbbi években a kreatív munkát. Büszke vagyok az olyan visszatérő sorozatok, mint az Észbontók töretlen sikerére, az Ide Süss szerethetőségére és minőségére, a 200 első randi hatalmas népszerűségére és lojális nézőtáborára, az Ultraviolet lengyel és nemzetközi sikerére. Nagyon szorítok, hogy a hamarosan debütáló Ízig-vérig is megtalálja az utat a nézők szívéhez - minden adottsága megvan hozzá.

A magyar piacon jelenleg a nézettségi verseny 3-5. helyéért küzdő Sony portfóliójában öt csatorna található (AXN, Sony Max, Sony Movie Channel, VIASAT3, VIASAT6). A Viasat átvételével (2015) a Sony a piac egyik olyan szereplőjét szerezte meg, ahol a saját gyártású műsorok (elsősorban realityk) mindig is kiemelt fontosságúak voltak. Remélhetőleg a váltás nem azt jelenti, hogy nem lesz több saját gyártás, hiszen a már említett fikciós és reality műsorok mellett mindenképpen meg kell említeni az olyan meghatározó műsorokat, mint az Éden hotel, a Négy esküvő, az Észbontók, korábbról a Lúzer FC vagy a Bár.