Bernát, Felícia
EUR 384,50 Ft
USD 363,52 Ft
7 °C
31 °C

Úgy tűnik, megszűnik az M3 csatorna

2019.03.30. 16:28

Május 1-től nem szerepel a televíziós csatornakiosztásokban az MTVA régi filmeket sugárzó csatornája, az M3, vagyis úgy néz ki, öt és fél évvel indulása után megszűnik - írja a dtvnews.hu

A portál szerint a szolgáltatók március 29-én kezdték publikálni a májustól hatályos szolgáltatási feltételeiket, ezekből pedig már hiányzik a csatorna. Állítólag szakmai körökben már év elején hallani lehetett arról, hogy leáll majd az M3, akkor még úgy szólt a pletyka, hogy márciusban már nem lesz elérhető a régi filmes adás.

Kerestük az MTVA sajtóosztályát, hogy tényleg megszűnik-e az M3, és ha igen, miért, de nem kaptunk választ. Kiadott viszont egy közleményt az MTVA, amelyben az áll, hogy:

Tovább erősödik a szabad, személyre szabott műsorválasztás lehetősége azzal, hogy a közmédia klasszikus tartalmait sugárzó csatornáját,az M3-at május elsejétől az m3.hu honlapon ingyenesen lehet elérni.

Azt a közlemény nem írja, hogy televíziós csatornaként megszűnik az M3.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás