Öngyilkos lett egy brit beszélgetős műsor egyik vendége

2019.05.14. 11:03

Az ITV brit csatorna felfüggesztette Jeremy Kyle beszélgetős műsorának munkálatait, miután az egyik vendég a forgatás után egy héttel meghalt. A halál okát hivatalosan nem nevezték meg, de a Metro információi szerint a 62 éves férfi saját kezével vetett véget életének. A Sun úgy tudja, hogy a férfi a műsorban azt akarta bebizonyítani menyasszonyának, hogy nem csalta meg, de miután ez nem sikerült, szakítottak. 

Hogy talk shownak köze lehet-e ehhez a szomorú esethez, azt nem erősítették meg, de a hivatalos közlemény szerint belső vizsgálat indul. Az ITV leszögezte, amellett, hogy leállították a forgatásokat, biztosan nem tűzik műsorra azt a részt, amiben a férfi szerepelt, illetve a korábbi adások sem lesznek visszanézhetőek az ITV Hubon. Azt a különkiadást, amiben hírességek szerepelnek, és aminek kedden lett volna a premierje, egy későbbi időpontban mutatják be. 

A Jeremy Kyle Show 2005 óta szerepel az ITV kínálatában, és ez lett a csatorna egyik legnépszerűbb műsora a nappali programsávban. Mint általában az ilyen beszélgetős műsorokban, itt is a balhékon volt a hangsúly, a vendégeknek valamilyen családi vagy egyéb személyes konfliktusról kellett beszélniük, voltak szembesítések, hazugságvizsgálat, DNS-teszt és maga a műsorvezető sem bánt kesztyűs kézzel a szereplőkkel. 

Jeremy Kyle munkáját a kamerák előtt egy pszichológus, Graham Stanier is segíti, illetve ő az, aki a felvételek után segít a vendégeknek feldolgozni a történteket.