D. Tóth Krisztát új főszerkesztő váltja a WMN-nél

2019.09.03. 08:10

D. Tóth Kriszta szeptembertől tartalmi és ügyvezető igazgatóként folytatja munkáját, a szerkesztőségi csapat közvetlen vezetését pedig Fiala Borcsa vette át – áll a WMN hivatalos közleményében.

Borcsa a WMN alapcsapat tagja, szinte a kezdetektől velünk van, és főszerkesztő-helyettesként évek óta segíti a munkámat. Megbízom benne, jó kezekben lesz nála a napi feladatok irányítása

– mondta D. Tóth Kriszta. Az alapító-tulajdonos szeptembertől elsősorban tartalomstratégiával és a WMN portfólió kreatív irányításával foglalkozik. Emellett cikkeivel és videóival továbbra is részt vesz a tartalomgyártásban.

Az egykori televíziós 2015 márciusában indította el az online magazinját, az első pillanatoktól fogva ő volt a főszerkesztő.

Mi elsősorban igaziak szeretnénk lenni, és úgy szólni a nőkhöz, ahogy eddig nem nagyon szóltak. Egyáltalán nem akarunk megfelelni senkinek. Egyik újságíró ismerősöm azt mondta, hogy úgy érzi, mintha a magyar médiában mindig is lett volna egy wmn alakú lyuk, és aztán jöttünk mi, és pont belepasszoltunk

– nyilatkozta az Indexnek a WMN indulásának évében.