Ibolya
17 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

A Jóbarátok visszatér a képernyőkre

2019.11.13. 09:06

A Variety információi szerint a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb sorozata visszatér, mégpedig a hamarosan induló streamingszolgáltatónál, az HBO Maxnál, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen formában. Valószínűleg egy olyan különrészről lesz szó, amiben a szereplők és a stábtagok visszaemlékeznek a régi szép időkre. Bennfentesek szerint még zajlanak az egyeztetések a Jóbarátok egykori színészeivel, illetve a sorozat alkotóival, David Crane-nel és Marta Kauffmannal is.

Marta Kauffman két hónappal ezelőtt a Tribeca Filmfesztiválon még azt mondta, biztosan nem lesz folytatás, nem rántják újra össze a stábot, mert egyrészt nem tudnák felülmúlni, amit korábban csináltak, másrészt a sorozat az életnek arról a szakaszáról szólt, amikor az embernek a barátai jelentik a családját, és amikor tényleg megállapodik, akkor sok minden megváltozik.

Egy nemrég készült interjúban az egyik főszereplő, Jennifer Aniston is azt nyilatkozta, a producerek miatt nem készült még Jóbarátok-film, pedig tudják, hogy a rajongók mennyire szeretnék, ha újra összeállna a csapat. Aniston egyébként pár héttel ezelőtt egy, a színésztársaival közös szelfivel mutatkozott be az Instagramon, és a képet addig több mint 15 millióan lájkolták. Amikor pedig Ellen DeGeneres műsorában járt, akkor utalt arra, hogy valamire nagyon készülnek.

Az HBO Max és a Warner nem kívánta sem cáfolni, sem megerősíteni ezeket az értesüléseket. Ami biztos, az új streamingszolgáltató pár hónapja jelentette be, hogy a Jóbarátok hamarosan eltűnik majd a Netflix kínálatából, és minden rész náluk lesz elérhető, ha 2020 májusában végre elindulnak.