Vége lehet a sorozatgyilkosos Mindhunternek

2020.01.16. 12:17

Aggasztó hírek érkeznek az elmúlt évek egyik legjobb sorozata, a Mindhunter felől. Bármennyire is szerette a közönség és a kritika a Netflix sorozatgyilkosos sorozatát (IMDb pontszáma jelenleg 8,6, a Rotten Tomatoes-on 96 százalékon áll) most úgy tűnik, hogy nem lesz folytatás, két évad után véget ér a Mindhunter.

A The Playlist hírei szerint ugyanis az egyik rendező-producer, a sorozat kreatív vezetője, David Fincher a jövőben inkább más feladataira szeretne koncentrálni. Ráadásul már az előző évad forgatása idején is elege volt a hosszú távollétből a családjától, a Mindhuntert ugyanis Pittsburgben forgatták. A Netflix tájékoztatása szerint Fincher inkább Mank című, első netflixes játékfilmjének készítésével és a Love, Death & Robots második évadának produceri feladataival szeretne foglalkozni.

A Netflix ettől függetlenül nyitva hagyná az ajtót a Mindhunter esetleges folytatásának, elképzelhetőnek tartják ugyanis, hogy valamikor a jövőben Fincher mégis visszatér a sorozathoz. Egyelőre azonban nem újítják meg a sorozat színészeinek, a főszerepeket játszó Jonathan Groff és Holt McCallany szerződéseit, hogy más feladatokat is vállalhassanak. 

A Mindhuntert az Index is nagyon szerette, kritikánkat a második évadról itt lehet elolvasni