Lenke
14 °C
28 °C

Mindhárom RTL sorozat új évaddal folytatódik

2020.06.22. 18:04

Az RTL bejelentette, hogy új évadot kap a Mellékhatás (másodikat), az Apatigris (másodikat) és a Tanár (negyediket). 

A Mellékhatás (gyártó: Solaz Media) az RTL Magyarország első saját fejlesztésű sorozata, átlagosan 13,3 százalékos átlagos közönségaránya volt a kereskedelmi korcsoportban és 665 537 videómegtekintést generált a teljes RTL Most platformon. 

Az Apatigris (gyártó: Paprika Studios), az RTL Magyarország saját fejlesztésű vígjáték-sorozata, melynek egyelőre csak az első részét láthattuk a tévében, a teljes évadot az RTL Most+  platformon tette elérhetővé az RTL. A sorozat első évadának többi része várhatóan ősszel érkezik a csatorna műsorára). Az első rész nézettsége egyénként remek volt, 1,03 millió nézőt érdekelt, a kereskedelmi korcsportban pedig a nézők 26,6 százalékát ültette a tévé elé. 

A Tanár (gyártó: Paprika Studios) 3. évada ugyanazt az utat járta be, amit az Apatigris, azaz a televíziós premier után az RTL Most + platformra került, ahol minden epizódja elérhető már. Várhatóan ősszel tér vissza a képernyőre ez a sorozat is. Az évadpremier itt sem hozott rossz számokat, 775 000 néző a teljes lakosságban és 19,5 százalékos közönségarány a kereskedelmi korcsoportban kifejezetten jónak mondható egy harmadik évados szériánál.

Adatok forrása: RTL Sajtóklub.